GALLERI

køb af vore produkter - foregår gennem din lokale håndværksmester.

Herunder finder du vores galleri - vi har masser af eksplemer på, hvordan vore elementer tager sig ud. 

Vi producerer til alle typer af boliger, bondehuse, typehuse, villaer. Tag et kig - måske du finder en detalje, du ikke selv havde tænkt på.


Du kan også besøge vores lille 'showroom' - på vores adresse Nyborgvej 33, 5772, Kværndrup.

I showroomet har du mulighed for at se et lille udpluk af vore produkter, i vores gamle produktionslokaler.

Showroomet følger kontorets åbningstid - mandag til torsdag 8:00-15:00, fredag 8:00-13:00. Ring og aftal tid, hvis der ønskes tid uden for åbningstiden. 


Enkeltdør, dobbeltdør eller halvdør - med vindue og med sideparti.

Til villa renovering og nybyggeri...

Til typehus og indgangspartier

Til gårde, bonde- og byhuse

Katalog er henvendt håndværkere (priser ekskl. moms)

Katalog er fra 2017, og priser er derfor ikke længere gældende.

Vinduerne er husets øjne. I dag er det ikke bare et spørgsmål om at få lys ind i stuerne, men også i høj grad, hvordan jeres hus opleves.
Det er altid en god ide at planlægge vinduer og døre tidligt i byggeprocessen.
Uanset om det handler om en renoveringsopgave eller et nybyggeri, leverer Bøllemosen A/S klassiske eller moderne døre og vinduer.

 

Hvis du ønsker at bevare husets udtryk, når du renoverer din bolig skal du være opmærksom på byggestilen.

Din arkitekt eller håndværker er den bedste rådgiver, og kan hjælpe dig med at finde vinduer i den rigtige stil og kvalitet.
Sammen kan I finde lige præcis det vindue, der passer bedst i dit hus.

 

Se også vores miniguide herunder.

MINIGUIDE TIL HUSETS BYGGESTIL

DEN KLASSISKE VILLA

Den klassiske villatype  blev især bygget fra slutning af 1800-tallet og frem til starten af 1900-tallet. Villaerne  blev ofte tegnet af 
førende arkitekter som boliger for familier
fra det bedre borgerskab. Udtrykket kan være pompøst og var beregnet på at imponere og udtrykke ejerens status. Villatypen ses ofte hvidpudset og med sort tegltag.

LAND- OG BYHUSE

Landhuse er en samlet betegnelse for den type huse, som blev bygget på landet i perioden fra 1700-tallet og frem til ca. 1950 - ofte i bindingsværk, men også i andre materialer og med lokale variationer i byggestil.

Byhuse er en samlet betegnelse for huse, der
blev bygget i de lidt større byer i perioden fra 1800 til 1920. De er ofte i flere plan og udsmykkede med dekorative elementer.

MURERMESTERVILLA

Murermestervillaer er funktionelle, robuste og velbyggede famlilevenlige boliger uden pynt og puds. De blev bygget fra omkring 1915 og  frem til 1960'erne.

Huset er bygget af røde eller gule mursten og har typisk rødt tegltag. Det gør ikke det store væsen af sig, men er håndværksmæssigt veludført og af gode materialer. Undertiden er der hvidmalede skodder - dog mest til pynt.

TYPEHUSE OG PARCELHUSE

I et typisk parcelhus fra 1960'erne og 1970'erne o er konstruktionen opbygget af industrielt fremstillede bygningselementer og givet  en skalmur af gule, røde eller hvide mursten. Taget er ofte af eternit og med  lav hældning, vinduerne er store og der er ofte  skydedøre mod haven.

I 90'erne udvikles byggestilen og materialevalg varieres – der eksperimenteres mere og sættes  fokus på individualitet og åbne rum.


​VÆLG DØRE
DER ​PASSER 
TIL HUSET